Korkeasaari Zoo Shop

Helsingin ykkösretkikohde on eittämättä Korkeasaari, jossa tehdään tärkeää eläintensuojelutyötä. Korkeasaari saapuu joulun alla mantereelle suuren pehmoeläinkatraan voimin! Korkeasaaren eläintarhan shopista löytyy halipulaa potevia pikkupandoja, tiikereitä, poroja, laiskiaisia, aavikkokettuja, korppeja, lepakoita… Lajeja, joista useimpia ei muualla tapaa. Joulun yhdessäolon hetkiin shopista saa pelejä ja kirjoja sekä kovia paketteja rakastaville magneetteja, lasten matkalaukkuja – kaikki toki eläimellisessä hengessä.

Anna lahjaksi eläinelämyksiä koko vuodeksi.

Mitä leijonille kuuluu? Entä onko gundilaumassa uusia poikasia? Korkeasaaren vuosikortilla eläintarhassa voi piipahtaa vaikka joka päivä, jouluaattoa lukuun ottamatta. Vuoden mittaan maisemat muuttuvat, eläimet tulevat tutummiksi ja vierailuista katoaa kiireen tuntu. Eväshetki kodan lämmössä tai jäätelö rantakalliolla – Korkeasaari on kaikenikäisten retkipaikka vain 20 minuutin päässä keskustasta.   

Vuosikortin hinta on lapselta 20 €, opiskelijalta tai eläkeläiseltä 30 € ja aikuiselta 50 €. Vuosikortilla saa alennusta Korkeasaaren kaupasta ja ravintoloista, ja se on voimassa myös Kissojen Yössä.

Hankkimalla joululahjoja Korkeasaari Zoo Shopista tuet luonnon ja uhanalaisten lajien suojelua.

Lue lisää:

www.korkeasaari.fi

facebook/korkeasaarenelaintarha