Myyjähaku Tuomaan Markkinoille 2017

Myyjähaku Tuomaan Markkinoille 2017 on nyt avoinna. Myyjäksi markkinoille voi hakea joko täyttämällä suoraan alla olevan sähköisen kaavakkeen tai tulostamalla PDF-tiedostomuodossa alta löytyvän lomakkeen ja postittamalla hakemuksen liitteineen osoitteeseen Tuomaan Markkinat/Helsingin Leijona Oy PL 4 00099 Helsingin Kaupunki. Haku on avoinna elokuun 31. päivään saakka.

Tuomaan Markkinat järjestetään Senaatintorilla, Helsingissä 2.-22.12.2017. Tapahtuma on helsinkiläinen joulutori, jonka kävijöissä korostuvat lähialueiden asukkaat. Markkinoilta ostetaan laadukkaita ja persoonallisia joululahjoja, -herkkuja ja -koristeita. Lisäksi kävijät odottavat tapahtumalta ruokaelämyksiä, kohtaamisia ja tunnelmallisuutta. Myyjiksi toivotaan sekä uusia että alalla pidempään vaikuttaneita kädentaitajia, muotoilijoita, pienyrittäjiä ja ruokatuottajia ympäri Suomen. Myyjävalinnoissa painotetaan kotimaista alkuperää olevia tuotteita.

Vuokrattavat myyntipaikat ovat kooltaan 2,5 m x 2 m ja mökin hinta on 1600 euroa + Alv. 24 %. Hinta kattaa mökin vuokran, käyttösähkön, nimikyltin, yleisvalon, mökkejä koristavat kuusiköynnökset sekä pysäköinnin tapahtuman ajalle. Tavaroiden ja pakattujen elintarvikkeiden myyjät sijoittuvat tapahtuma-aluetta ympäröiville Lahjakujille. Alueen keskellä sijaitsevat Ruokapihat, jotka ovat anniskelualuetta. Ruokapihoilla sijaitsee kaksi pääravintolaa, yksi kullakin pihalla, ja pienemmät ruokamyyntikojut.

Lue hakuohjeet huolellisesti ennen lomakkeen täyttämistä. Ruokapihoille, Lahjakujille ja pääravintoloita hakeville yrityksille on omat hakuohjeensa, mutta kaikki hakijat käyttävät samaa hakulomaketta.

Lisätietoja hakuun liittyen:

Isabella Rossi
isabella.rossi@torikorttelit.fi


Hakijan tiedot


Yrityksen tai toimijan tiedot