ProLocalis pientuottajatupa

ProLocalis tarjoaa kaikille pienimmilekin tuottajille mahdollisuuden osallistua maamme suurimmille joulumarkkoihille. ProLocalis-pientuottajatupa Helsingin Tuomaan markkinoilla täyttyy markkinoiden aikana muutaman päivän välein vaihtelevista pientuottajista, Raaseporista Inariin ja Turusta Imatralle. Mikrotuottajat rikastuttavat markkinoiden tarjontaa herkuilla, käsitöillä ja iloisella joulumielellä. Pistäydy kotoisalla pientuottajatuvalla ja löydä mitä mahtavimpia kotimaisia erikoisuuksia!

Pientuottajat joulutorilla:

Åbo Foods 1.-2.-12.
Käsintehtyä luomuruisnäkkileipää eri mausteilla

Pakuri 1.-4.12.
Pakurituotteita: Pakuri rouhe, Pakuri vesiuute ja Pakuri alkoholiuute

Järki Särki 1.-4.12.
Järki Särki kalatuotteita ja Voi Hyvin -luomuhunajaa

Taisto Pehkonen 5.-8.12.
Veistoksia

Markku Tuominen 5.-8.12
Puuveistoksia

Pikkumustat – Avidas 5.-7.12.
Käsitöitä, asusteita ja laukkuja

Lahjaliike Carlina 5.-7.12.
Käsitöitä ja kransseja

Lapin Gourmetkokit & Lapin Marjat 8.-18.12.
Poronlihaa eri muodoissa, kylmäpuristettuja mehuja, kastikkeita, hilloja ja glögiä

Linnan Marenki 9.-12.
Artesaanimarenkia ja muita herkkuja

Laidun Hereford 10.-12. + 19.12.
Lihat, makkarat ja säilykkeet

Anjan Luontoherkku 13.-15.12.
Täysruokosokerimakeisia – intiaanilakritsia, toffeita,quinoasuklaata ja marmeladeja

Frimans Diversehandel 13.-15.12.
Juustoja, hilloja ja muita lähiherkkuja

Saija Lehtonen Design 16.-19.12.
Koruja luonnon materiaaleista, kuten kalan nahasta ja hirven kynsistä

Ekoru / laura Saarivuori-Eskola 16.-19.12.
Pennikoruja ja uusiokoruja

Malmgård 16.-19.12.
Oman tilan myllytuotteita ja muita lähiherkkuja

Herrakunnan lammas 16.-19.12.
Taljoja, lankoja, käsitöitä, karitsaa, vasikkaa, makkaroita ja säilykkeitä

Hanko Green House 20.-22.12.
Piparkakkutaloja, kynttilöitä, leipää, piirakoita, säilöttyjä vihanneksia ja jalosteita

Makumarja 20.-22.12.
Luomuherkkuja marjoista – glögejä, mansikkamehua, mansikkajääteetä, mansikkahilloa, mustaherukka- ja glögihyytelöä

Lilla Skärgårdsbageriet, Sommaröstrand 20.-22.12.
Joululaatikoita, saaristolaisleipää, Sinappia, joulusieniä, joulukakkuja ja muita leivonnaisia

Viltgården 20.-22.12.
Riistalihatuotteita, kuten palvattua peuraa, hirvisalamia ja kylmäsavustettua hirveä. Etukäteistilauksella myös hirven ja peuran lihaa.

www.prolocalis.com