Restaurant Nolla

Glorian Ruoka ja Viinin vuoden ravintolaksi valitsema, vasta vuoden helsinkiläistä ravintolakulttuuria ilahduttanut Nolla ottaa haasteen vastaan ja vetää  Tuomaan Markkinoiden talvitapahtuman zero waste -periaatteella, tietenkin. Tuomaan Markkinoiden bäkkärillä Nollan kompostorikone ruksuttaa ravintolan tuottamasta biojätteestä multaa samojen pientuottajien käyttöön, jotka toimittavat ruokien raaka-aineet ilman pakkausmateriaaleja. Se onkin ainut “jäte”, minkä Nolla jättää jälkeensä.

MENU:

SIENIVOHVELI
Hapanjuurivohvelia, sipulirelissia, paistettua Helsieni osterivinokasta
MAKEA VOHVELI
Hapanjuurivohvelia, kermaa, hunajaa ja marjoja
SAVUINEN KALA-PERUNA RIESKA
Savustettu lahnaa hapankerma (sis. Auringonkukansiemeniä, kaalia, vihanneksia)
ANKKA-PERUNARIESKA
Ankkarillete, auringonkukan siemen praliini, hiiltynyt kaali ja säilötyt vihannekset
KASVIS-PERUNA RIESKA
Gobbas Gårdin härkäpapukreemi, paistettuja talven juureksia ja säilötyt kasvikset
JOULUINEN PIKKUMAKEA
Marjainen piimäpiiras

Kuuma punainen vermut-glögi
Makea punaviiniglögi maustettuna 20 villiyrtillä
Valkoinen glögi
Kuuma omenaglögi maustettuna tillillä ja kuminalla
Natural viinit

TUOMAAN MARKKINAT SUOSITTELEE: Nolla sulkee ovensa Kruununhaassa uuden edessä ja talven aikana Nollan tarjoiluista voin nauttia eksklusiivisesti vain Tuomaan Markkinoilla.

 

www.restaurantnolla.com