Inspiraatiota pukinkonttiin – kukkarolle kuin kukkarolle

Tuomaan Markkinoilla ei ole ainoastaan mukava käyskennellä – kojujen seasta saa myös pukinkontin sisällön yhdeltä istumalta. Markkinat on täynnä ekologisia, kotimaisia, maukkaita ja kauniita tuotteita, joiden joukosta löytyy lahja nirsoimmallekin. Markkinatuotteiden hinnat vaihtelevat suuresti ja pienelläkin budjetilla pärjää.

Kaikki alla esitellyt tuotteet löytyvät yllä olevista kuvista. Klikkaamalla saa kuvan suuremmaksi.

The Natural Beauty Shop Finlandin suihkusaippuat ovat Reilun kaupan tuotteita, vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Kauniin ja atooppistakin ihoa hellivän kookos–hiili -saippuan saa 10 euron hintaan.

Ritva Julkusen kojusta löytyy vauvoille ihastuttavia tossuja kympillä. Julkunen neuloo tuotteensa itse laadukkaista materiaaleista ja kauppa onkin käynyt sen verran kuumana, että kannattaa kiirehtiä hakemaan omansa – hyllyt hupenevat hyvää vauhtia.

Verso Designin tyylikkäät lasinaluset maksavat vain 10 euroa ja jokaisesta setistä löytyy niitä neljä kappaletta.

Hunajan ystävälle löytyy erityisen osuva lahja Hunaja-Aaopon kojusta. Hunaja-Aappo myy hunajaa lukemattomissa mauissa. Aappolta löytyy esimerkiksi tattari-, kumina-, hilla-, mustikka-, puolukka-, horsma-, rommi-, tyrni- ja inkiväärihunajaa. Lahjapakkauksia on valmiina: kolmen hunajan paketti, jossa on esimerkiksi salmiakin, sitruunan ja konjakin makuista hunajaa, maksaa 24 euroa.

Glögi kuuluu ehdottomasti joulun makuihin ja onkin oiva vieminen kylään mennessä. Suomen Herkkukauppa myy kolme 0,7 litran pulloa puolukkaista glögiä 20 euron hintaan. Näillä glögeillä lahjoo sukulaiset mennen tullen!

Tyynyliinat.comin käsinpainetut sympaattiset tyynyliinat maksavat 28 euroa kappale. ”Hirveä ikävä” -tyynyliina  on sydäntä lämmittävä lahja jollekulle kauan kaivatulle. Menee myös kätevästi postissa ulkomaille asuvalle rakkaalle!

Perheen herkkusuu ilahtuu takuuvarmasti Arctic Chokin suklaapaketista. Suklaat ovat erityisen kauniita, juuri valmistettuja eikä niissä ole lisäaineita. 28 eurolla saa 20 kappaletta juhlavia herkkuja, joita on mukava tarjoilla myös joulupöydässä tai uutena vuotena.

Elopuun Jyväkkö on design-linnunlauta, josta nauttivat sekä talon väki että pihan linnut. Jyväkkö on kaunis ja erityinen tuote, josta saa hienon joululahjan. Jyväkkö maksaa 110 euroa, ja koristaa pihaa loppuelämän.

Olkkarin tämän joulun hitti on kaunis valotaulu, jonka mukana saa 125 kirjainta, josta kukin saa oman sanomansa muodostaa. Valotaululla on hintaa 85 euroa.

Nämä lahjaideat ovat vain pintaraapaisu Markkinoiden tarjonnasta. Eli ei kun tutkimaan ja löytyjä tekemään!