KAUNEIMMAT JOULULAULUT KAJAHTAVAT TUOMAAN MARKKINOILLA

Tuomaan Markkinat on tuonut Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet Senaatintorille Helsingin sydämeen jo viimeiset kolme vuotta. Tänä jouluna markkinoilla lauletaan yhdessä ja kerätään rahaa heikommassa asemassa olevien nuorten hyväksi.

Ensimmäisen kerran äänensä voi virittää joululaulujen taajuuksille Tuomaan Markkinoiden avajaisissa lauantaina 2.12. klo 16, kun Kauneimmat Joululaulut -yhteislaulutilaisuuden esilaulajina toimivat Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius. Ennen yhteistä lauluhetkeä klo 15 Tuomaan Markkinoiden lavalla nähdään Kauneimpien Joululaulujen tämän vuoden lähettiläs Mikko Harju, joka esittää uuden joulusinkkunsa sekä kertoo matkastaan Nepaliin, jossa hän tutustui nuoriin, jotka olivat löytäneet suunnan elämälleen, köyhyydestä ja vaikeuksista huolimatta. Avajaispäivänä paikalla ovat myös Kauneimpien Joululaulujen omat enkelit keräyslippaineen. Luvassa on myös ohjelmaa lapsille.

Avajaispäivän lisäksi markkinoilla pääsee laulamaan sunnuntaina 17.12. klo 15 ja klo 18, jolloin Tuomiokirkon suositut Kauneimmat Joululaulut –yhteislaulutapahtumat toistetaan Tuomaan Markkinoilla. Lavalle nousevat joulutorilla esilaulajat, ja lauluvihkoja on jaossa.

Kauneimmat Joululaulut on Suomen suurin vuosittainen musiikkitapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna jo 45. kertaa. Kauneimpien yhteislaulutilaisuudet keräävät vuosittain yli miljoona laulajaa ja ovat muodostuneet jouluperinteeksi jo joka viidennelle suomalaiselle. Tilaisuuksia järjestetään niin seurakunnissa, kirjastoissa, kouluissa kuin baareissa ja niiden hyväntekeväisyyskeräyksillä kerätään vuosittain rahaa heikoimmassa asemassa olevien hyväksi. Vuonna 2017 keräyksen kohteena ovat syrjäytymisvaarassa olevat nuoret.  

Kauneimmat Joululaulut korostaa hyvän tekemistä ja muiden auttamista. Antamisen ilo on osa joulun sanomaa, ja viime vuonna kampanjan avulla kerättiin yli miljoona euroa. 

Tule mukaan laulamaan ja lue lisää keräyskohteesta: www.kauneimmatjoululaulut.fi 

 

KAUNEIMMAT JOULULAULUT
Tuomaan Markkinoiden avajaisissa 2.12.2017,
Tuomaan Markkinoiden lavalla

Klo 15 Mikko Harju

Klo 16 Kauneimmat Joululaulut
yhteislaulutilaisuus, esilaulajina
Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius