KÄVIJÄENNÄTYS TUOMAAN MARKKINOILLA

Helsingin tunnelmallisin joulutori Tuomaan Markkinat tulee tänä vuonna keräämään ennätyksellisen määrän kävijöitä. Tuomaan Markkinat on auki Senaatintorilla vielä maanantaina 21.12. ja tiistaina 22.12. klo 11-20.

Vielä kaksi päivää auki oleva joulutori tulee järjestäjien arvion mukaan keräämään noin 300 000 kävijää.

– Vaikka sää ei ole tänä vuonna ollut kovin jouluinen, on tunnelma Senaatintorilla ollut upea. Joulukylämme on ilahduttanut ihmisiä ja tarjonnut tilaisuuden kohtaamisille sekä juhlasesongin odotukselle, Tuomaan Markkinoiden vastaava tuottaja Eija Malin kertoo.

Myyntiennätyksiä tehdään taas

Tuomaan Markkinoiden myyjät kertovat idyllisen joulutunnelman houkuttaneen kävijät myös ostosten äärelle. Myyjät kertovat tehneensä kaikkien aikojen myyntiennätyksiään.

– Muutama myyjä on jo myynyt koko markkinoille valmistamansa varaston loppuun ja lähtenyt ansaittuun joulunviettoon. Olemme hankkineet tilalle uudet myyjät uusine tuotteineen, Eija Malin kertoo.

– Suuri osa Tuomaan Markkinoiden tuotteista on kotimaista käsityötä ja olemme tietenkin iloisia, että olemme voineet tarjota arvokasta työtä tekeville yrittäjille hyvän myyntipaikan, Eija Malin jatkaa.

Vielä ehtii mukaan

Tuomaan Markkinoiden Ruokapihalla nähtiin entistä enemmän viihtymistä ja ajanviettoa, ja hehkuviini löysi tiensä lopullisesti kävijöiden mukeihin. Joulupukkia ovat halunneet tervehtiä niin vanhat kuin nuoret ja samoin maksuton karuselli on ilahduttanut kaikenikäisiä kävijöitä.

Tuomaan Markkinat on avoinna vielä maanantaina 21.12. ja tiistaina 22.12. klo 11-20. Torikortteleissa lämpiävä maksuton Joulusauna on avoinna vielä tiistaihin 22.12. klo 21 saaakka.

Tuomaan Markkinoiden päätyttyä alueella ilahduttaneet pienet joulukuuset jaetaan eri hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta helsinkiläisiin koteihin.