Restaurant Nolla

Nolla har valts till årets restaurang av tidskriften Glorian Ruoka ja Viini. Nolla antar utmaningen och genomför också vinterevenemanget på Tomasmarknaden enligt zero waste-principen. På Tomasmarknaden  omvandlar Nollas komposterare bakom kulisserna bioavfallet från restaurangen till mylla åt samma småproducenter som levererar råvarorna för maten utan förpackningsmaterial.

MENY

Waffle dog:
Hot dog serverad i våffla med Feris grillade paprikakorv, karamelliserad lök & grön salsa
Hot dog med ostronskivlingsschnitzel, coleslaw & aioli

Söt våffla:
Söt våffla med bärsylt och salt karamell

Röd glögg:
Het glögg med röd vermouth
Söt rödvinsbaserad glögg, med eller utan alkohol, smaksatt med 20 olika vilda örter

Vit glögg:
Het äppelglögg, med eller utan alkohol, smaksatt med dill och kummin

www.restaurantnolla.com