Tavataanko joulukuussa torilla?

Myyjähaku Helsingin suurimmille ja kauneimmille ulkoilmassa järjestettäville joulumarkkinoille on nyt käynnissä. Myyntipaikasta kiinnostuneet yritykset voivat hakea tapahtumaan aina 2.9.2018 asti. Tuomaan Markkinat on erityisen tunnettu paitsi tunnelmastaan myös kotimaisesta osaamisesta, suussa sulavista jouluherkuista, laadukkaista käsitöistä sekä persoonallisista tuotteista, joita ei muualta saa.

Tänä vuonna tapahtumassa kiinnitetään erityistä huomiota vastuullisuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja eettisyyteen. Tapahtuma ja sinne valittavat myyjät sitoutuvat pienentämään hiilijalanjälkeä vähentämällä tapahtumassa kertyvän sekajätteen määrää. Tuomaan Markkinoilla vältetään biojätteeseen soveltumatonta oheismateriaalia, kuten muovipusseja ja kertakäyttöastioita.

Vastuulliseen kuluttamiseen markkinat kannustaa suosimalla myyjävalinnassa kotimaisia mikroyrityksiä, jotka myyvät itse valmistamiaan kotimaista alkuperää olevia tuotteita –pääsääntöisesti suoraan kuluttajille.

Tuomaan Markkinat järjestetään Senaatintorilla 1.12.–22.12.2018. Tapahtuma on avoinna päivittäin. Myyntimökkien lisäksi Senaatintorin tunnelmalliselta joulutorilta löytyy tuttuun tapaan myös joulupukki, joulusauna, esiintymislava sekä kaikille maksuton vanhanajan karuselli.

Tapahtumassa vierailee vuosittain satojatuhansia kävijöitä sekä kotimaasta että maailmalta ja sieltä etsitään lahjoja, joulukoristeita sekä herkkuja joulupöytään ja joulun odotukseen.

Tuomaan Markkinoille etsitään myös yhteistyökumppaneiksi yrityksiä, jotka haluavat olla mukana tekemässä Helsingin tunnelmallisinta joulunajan tapahtumaa. Ota yhteyttä: emma.lumme@torikorttelit.fi

Hakulomakkeelle ja hakuohjeisiin pääset suoraan tästä.