100. Hunaja Hetki / Poopua

Esittely

Hunaja Hetki on kahden mehiläistarhaajan yritys, joka myy erilaisia mehiläispesän tuotteita: hunajaa, maku- ja lajihunajia, hunajasinappia, hunajakarkkia. Hunajatuotteiden lisäksi myymme erilaisia mehiläisvahakynttilöitä eri väreissä. Kynttilät sopivat niin jouluun kuin arkeenkin. Muita mehiläistuotteita ovat siitepöly, propolis, saunahunaja, vaha, nahkarasva, mehiläisaiheiset korvakorut, mehiläisvahakääreet, uudenvuodenvahavalut ja mehiläiskosmetiikka.

Poopua valmistaa turvallisia tuotteita perheen pienimmille. Tuttinauhoissa ja puruleluissa on huomioitu niitä koskevat säädökset ja valmistamme tuotteet itse erityistä huolellisuutta vaalien. Tuotteiden kestävyys ja monikäyttöisyys on meille itsestäänselvyys. Valikoimastamme löytyy lisäksi koruja perheen pienimmille: purukorut ja vanerikorut ovat erinomainen lahjaidea! Vanhemmille lapsille ja aikuisille löydät meiltä korvakoruja. Tervetuloa tutustumaan uniikkeihin, turvallisiin ja ihastuttaviin joululahjoihin!

Kategoriat

#Korut, #Kosmetiikka ja kodinhoito, #Lahjakuja, #Lastentuotteet, #Makeiset ja leivonnaiset, #Mehiläistuotteet, #Muut lahjatuotteet, #Muut ruokatuotteet, #Sisustus ja kodintuotteet

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa