Siirry sisältöön

101. Blinis & Bubbles by Valkoinen Sali

Kuva: Santeri Stenval

Esittely

Supersuosion Senaatintorin jättiterassilla saavuttanut Valkoisen Salin Dogs & Bubbles saa talvella jatkoa Tuomaan Markkinoilla, Blinis & Bubblesin muodossa.

Tällä kertaa huippukokki Kasper Salomäki (muun muassa Demo, Nokka, Kokkimaajoukkue, Grotesk, A21 Dining) avartaa käsitystämme blineistä. Perustana on vuosikymmeniä vaalittu salainen juuresta valmistettu blinitaikina, josta paistamme ehkä jopa maailman parhaat blinit. Blinien päällä tarkkaan valikoitujen kotimaisten tuottajien mätiä, riistaa, kalaa ja kasviksia, unohtamatta tietenkään myös vegaaneita.

Blinien kanssa nautimme Valkoisen Salin viinikellarin parhaita ja mielenkiintoisimpia kuplajuomia: laadukasta samppanjaa, proseccoa, kuplivia natural viinejä sekä Valkoisen Salin omaa valkoista glögiä sekä alusta asti itse valmistamaamme minttu kaakaota. Kasperin ja Valkoisen Salin kanssa visiota ovat toteuttamassa Hella Food-projektin nuoret kokit.

Tervetuloa Tuomaan Markkinoille!

Kategoriat

#Paikan päällä nautittava ruoka ja juoma

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa