Siirry sisältöön

104. Runar & Version

Kuva: Runar & Version

Esittely

Runar on valittu Suomen parhaaksi baariksi kolme kertaa peräkkäin. Kansainvälistä mainetta meille kertyi myös upeasti, kun saimme The World ́s 50 Best Discovery portaalissa maininnan ainoana baarina Suomessa.

Version on Kape Aihisen, Olli Kolun ja Arttu Salovaaran KKS Restaurants:in luotsaama juuri avattu ravintola Unioninkadulla kivenheiton päässä Tuomaan Markkinoista. Runaria ja Versiona yhdistävät Roni Saaren perheen hotellit F6 ja U14, joiden kainaloissa molemmat toimimme.

Senaatintorin kesä oli Runarille menestys. Onnistuimme luomaan asiakkaille unohtumattomia elämyksiä cocktailien kanssa. Haluamme jatkaa tätä tarinaa Tuomaan Markkinoiden ravintolapihalla yhdessä Versionin kanssa, jonka kanssa teimme jo kesällä yhteistyötä. Visionamme on sykkiä joulun iloa ja lämpöä käsin tehtyjen glögien ja muhkeiden jouluun istuvien makujen muodossa.
Ruokamme on klassisia talveen sopivia kuumia keittoja ja täyteläisiä patoja: esimerkiksi sopivalla twistillä tehty ranskalainen sipulikeitto tai harissalla maustettua muhkeaa karitsan pataa. Menun punaisena lankana on klassikkojen versiointi ja inspiraationa Keskieuroopan joulutorien ja karnevaalien muhkeat maut. Keskitymme kotimaisiin raaka-aineisiin ja tuomme tämän asiakkaalle esille. Täydennämme menun hotelliemme aamiaisilta tutuilla huippu laadukkailla tuotteilla, kuten Männikkölän Pirtin karjalanpiirakat munavoilla. Meidän versiota joulupuurosta on tietysti myös tarjolla. Ruokatuotteestamme vastaa Versionin kova kolmikko: Kari Aihinen, Olli Kolu ja Henri Kotkavuori, joiden johdolla ruoka on herkullista, simppeliä ja helposti lähestyttävää niin turistille kuin paikallisille herkkusuille.

Juomiemme kulmakivenä ovat käsintehdyt glögit, jotka tuomme esille näyttävästi Keskieurooppalaiseen tapaan ja brändäämme ne myös erottuvasti. "Senaatin Glögi" (työnimi) on vaaleaan portviiniin tehty glögi, jossa maistuu omena ja garam masala. Klassisemmassa punaisessa glögissämme maistuu pomeranssi ja vanilja ja koko perhe voi lämmitellä punaisella alkoholittomalla glögillä. Glögien lisäksi valikoimassa on toteja. Esimerkiksi Ahvenanmaalta tutusta Ålvadoksesta tehtynä. Menun täydentävät talven henkeen sopivat kotimaiset craft-oluet sekä valikoima klassisen lämpimiä ja muhkeita punaviinejä. Juomatuotteistamme vastaa Turo Kotajärvi ja Runarin palkittu tiimi.

Toimintamme kulmakivet ovat vastuullisuus, kotimaisuus, hävikin minimointi, klassiset muhkeat maut, erottuvuus ja ilo.

Kategoriat

#Juomatuotteet, #Muut ruokatuotteet, #Paikan päällä nautittava ruoka ja juoma

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa