12. Historiapelit

Kuva: Tarja Vuokkovaara

Esittely

Myymme itse tekemiämme Suomen historiaan sijoittuvia lautapelejä. Tuotamme pelit ideasta ja sisällön suunnittelusta alkaen itse.

Peliemme filosofia on muokata historiaa helposti lähestyttävään muotoon kaikenikäisille pelaajille. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat isovanhemmat ja vanhemmat, jotka etsivät mielekästä yhteistä tekemistä koko perheelle. Toki nuoret aikuiset pelaavat myös pelejämme. Yrityksemme on perheyritys, jossa sekä vanhemmat että lapset ovat mukana toiminnassa.

Perinteiset lautapelimme painetaan kotimaassa, pääkaupunkiseudeulla eli niitä voi kutsua todellakin lähipeleiksi. Olemme tuottaneet pelejä seuraavista aiheista: Suomi, Helsinki, Suomenlinna, Töölö, Kuninkaantie, Savo, Karjala, Hämeen Härkätie, Tuusulanjärven taiteilijayhteisö ja Sibelius. Peleissä ei mitata niinkään historian tietämystä vaan yhdessä ollen tutustutaan kunkin pelin teeman kautta historiaan ja samalla myös kuullaan oman suvun ja perheen historiaan.

Vastuullisuus kuuluu arkeemme. Historiapeleille on myönnetty Avainlippumerkki, joka on osoitus kotimaisesta osaamisesta ja vastuullisesta, läpinäkyvästä tuotannosta.

Kategoriat

#Lahjakuja, #Lastentuotteet, #Paperituotteet ja pelit

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa