12. Historiapelit

Kuva: Tarja Vuokkovaara

Esittely

Myymme itse tekemiämme Suomen historiaan sijoittuvia lautapelejä. Tuotamme pelit ideasta ja sisällön suunnittelusta alkaen itse.

Peliemme filosofia on muokata historiaa helposti lähestyttävään muotoon kaikenikäisille pelaajille. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat isovanhemmat ja vanhemmat, jotka etsivät mielekästä yhteistä tekemistä koko perheelle. Toki nuoret aikuiset pelaavat myös pelejämme. Yrityksemme on perheyritys, jossa sekä vanhemmat että lapset ovat mukana toiminnassa. Perinteiset lautapelimme painetaan pääkaupunkiseudulla, eli niitä voi kutsua todellakin lähipeleiksi. Olemme tuottaneet pelejä seuraavista aiheista: Suomi, Helsinki, Suomenlinna, Töölö, Kuninkaantie, Savo, Karjala, Hämeen Härkätie, Tuusulanjärven taiteilijayhteisö ja Sibelius. Peleissä ei mitata niinkään historian tietämystä vaan yhdessä ollen tutustutaan kunkin pelin teeman kautta historiaan ja samalla ehkä kuullaan myös oman suvun ja perheen historiaa.

Vastuullisuus kuuluu meidän arkeemme. Historiapeleille on myönnetty Avainlippumerkki! Se on osoitus kotimaisesta osaamisesta ja vastuullisesta sekä läpinäkyvästä tuotannosta.

Kategoriat

#Lahjakuja, #Muut lahjatuotteet, #Paperituotteet ja pelit

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa