15. Jaana Huhtanen Design

Kuva: Soihtu photography

Esittely

Löydät meidät Tuomaan Markkinoilta 8.–22.12.

Jaana Huhtanen Design on vuodesta 1999 neuleiden ystäviä palvellut yritys. Valikoimista löydät mm. lämpimiä merinovillasukkia, iloisen värisiä puuvillasukkia, oversize merinovillapipoja ja -huiveja sekä uuden sukkaohjekirjan; Villasukkia ja värssyjä. Lahjapakkauksissa on herkullista oman tilan kukkaishunajaa, merinovillasukkia ja huovutettuja patalappuja.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja. Merinovilla-tuotteet neulotaan pehmeästä merinovillalangasta, joka on hyvin ohutta ja pitkäkuituista villaa. Merinovillan lämpöä eristävä ominaisuus on huippuluokkaa ja sen tuntuma iholla on erityisen miellyttävä. Materiaali hengittää, eikä se kutita.

Ekologisuus- ja vastuullisuusarvot ohjaavat toimintaamme, mistä merkkinä ovat muun muassa Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Design from Finland- ja Avainlippu-tunnukset. Neuletuotteet  on suunniteltu kestämään sesongista toiseen. Mallit ovat ajattomia ja tuotteiden käyttöikä on pitkä. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Tervetuloa tutustumaan!

Kategoriat

#Design, #Lahjakuja, #Mehiläistuotteet, #Muut lahjatuotteet, #Neuleet, #Paperituotteet ja pelit, #Pipot ja asusteet, #Sisustus ja kodintuotteet, #Viikkomyyjä, #Villa-, nahka- ja turkistuotteet

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa