2. Xmas by Baobao

Kuva: Santeri Stenvall

Esittely

Baot ovat yksi Taiwanin suosituimmista katuruuista. Ne ovat höyrysämpylöitä, jotka täytetään perinteisesti pitkään haudutetulla possulla ja lisukkeilla, kuten pikkelöidyillä kasviksilla, chilillä ja korianterilla. Baojen täytteeksi käy lähes mitä vain kalasta kanaan ja kasviksiin – vain mielikuvitus on rajana. Baobao on ensimmäinen höyrysämpylöille pyhitetty konsepti Suomessa, ja olimme mukana viime kesänä myös Kasarmitorin jättiterassilla. Xmas by Baobaon makumaailmaa ja menua on rakennettu jouluisten makujen ympärille.

Xmas by Baobaossa luvassa on hyvin epämuodollista syömistä. Kaikki ruoka valmistetaan Olo Collectionin laatufilosofian mukaisesti: käsityönä ja laadukkaita kotimaisia raaka-aineita suosien. Baobaon annoksista voi nauttia paikan päällä tai hakea mukaan. Juomatarjontana baojen kanssa sopivat viinit, oluet, cocktailit, lämpimät tai alkoholittomat juomat.

Menu:

1. Pitkään haudutettua possua, chinese five spice- kastiketta, appelsiinin kuorella pikkelöityä kurkkua, chilimajoneesia ja rapeaa sipulia.
2. Grillattua maalaiskanaa, soijakaramellia, togarashi-majoneesia, wakamesalaattia ja paahdettuja seesamin siemeniä.
3. Vegaanina versiona pulled Jackfruit, korealaista bulgogi-kastiketta, kimchiä, mantelikreemiä ja kevätsipulia

 

 

Kategoriat

#Ravintola- ja kahvilapalvelut, #Ravintolapiha

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa