27. Jaana Huhtanen Design

Kuva: Soihtu Photography

Esittely

Lämpöisiä ja pehmeitä merinovilla-asusteita ja värikkäitä puuvillasukkia koko perheelle. Villasukkaohjekirja Villasukkia ja värssyjä.

Tervetuloa viehättymään ajattoman tyylikkäistä ja sataprosenttisesti suomalaisista tuotteistani! Laadukkaasta mulesing-vapaasta merinovillasta ja puuvillasta valmistetut tuotteeni ovat tehty kestämään kovaakin käyttöä. Jaana Huhtanen Design on jo vuodesta 1999 neuleiden ystäviä palvellut yritys. Valikoimista löydät mm. lämpimiä merinovillasukkia, iloisen värisiä puuvillasukkia, oversize merinovillapipoja ja -huiveja sekä sukkaohjekirjan: Villasukkia ja värssyjä. Mökistäni on saatavilla villasukkia moneen lähtöön. On sekä ohutta pikkukenkäänkin sopivaa villasukkaa sekä paksumpaa pässinpökkimää saapassukkaa. Nämä sukat viedään jaloista!

Myynnissä on myös perinteistä kukkaishunajaa, jota valmistavat mehiläiset kesäpaikassani vanhalla maatilalla Urjalassa. Villasukat ja hunaja ovat suosittu joululahja. Paketoin ne halutessasi kauniiseen lahjapakettiin.

Ekologisuus- ja vastuullisuusarvot ohjaavat vahvasti toimintaani, mistä merkkinä ovat muun muassa Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Design from Finland- ja Avainlippu-tunnukset.

Rakastan värejä ja muotoja. Luonto on ehtymätön inspiraatiolähde. Monet sukkien ja sukkaohjekirjan mallit ovat syntyneet kesällä luonnossa viihtyen. Aiheita ovat esimerkiksi Auringonkukka, Vilja ja Mehiläiset. Eräs rakastetuimmista kuviomalleistani on Sydän. Sydän-sukat ovat joulun luottolahja, koska siitä huokuu lempeys. Lahja lämmittää sekä fyysisesti että psyykkisesti. Mikäli lahjan ostaminen tuottaa vaikeuksia voit aina ostaa lahjakortin ja lahjansaaja voi sillä lunastaa mieluiset tuotteet itse verkkokaupasta.

Verkkokaupastani löytyvien tuotteiden lisäksi suunnittelen toiveittesi mukaisia malleja. Lämmittäisikö jalkojasi vaikkapa lempimaisemastasi muistuttavat sukat tai tykkäisikö työporukkanne logollanne varustetuista tiimisukista? Ideoin mielelläni kanssasi!

Mottoni ”Haluan tuottaa ihmisille iloa hauskoilla malleillani laadusta ja kotimaisuudesta tinkimättä” on vuosien saatossa vain vahvistunut. Toivon tuon tunteen tavoittavan sinut. Lämpimästi tervetuloa uudet ja vanhat Tuomaan Markkinoiden asiakkaani. Palvelen teitä henkilökohtaisesti joka päivä.

Kategoriat

#Design, #Kierrätys- ja vintagetuotteet, #Koristeet, #Lahjakuja, #Lastentuotteet, #Mehiläistuotteet, #Muut lahjatuotteet, #Neuleet, #Paperituotteet ja pelit, #Perinnekäsityö, #Pipot ja asusteet, #Sisustus ja kodintuotteet, #Villa-, nahka- ja turkistuotteet

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa