39. Helmivene

Kuva: Virpi Grönroos / Helmivene

Esittely

Valikoimastamme löydät laadukkaasta alpakkalangasta valmistettuja kestäviä sukkia, pipoja, huiveja, tumppuja sekä muita pienasusteita. Myyntipisteeltämme löytyy lisäksi omista alpakkaeläimistämme valmistettua käsityölankaa. Tuotteet valmistetaan Suomessa joko pienkoneellisesti tai kokonaan käsityönä.

Monipuolinen tuotevalikoimamme sisältää lisäksi käsityönä sidottuja kirjoja, erilaisia paikallisia luonnonyrttituotteita, luonnonkivistä valmistettuja kirjatukia sekä köysi- ja keramiikkatuotteita. Suosimme tuotteissamme luonnon omia materiaaleja. Kierrätystuotteitamme edustavat jouluiset nuottipallot ja sytykkeet.

Helmivene on 2007 perustettu alpakkatuotteiden erikoisliike, jonka tunnelmallinen kivijalkamyymälä löytyy Salosta, Teijon Masuunin Linnankellarista. Tuotevalikoimamme kulmakivenä on erittäin hieno luonnonkuitu, babyalpakka, josta ammattitaidolla valmistetut tuotteet, langat, asusteet ja vaatteet ovat vertaansa vailla. Jylhien Andien kulta on ihmisen ja luonnonolojen yhteistyön upea tulos jopa 5000 vuoden takaa.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tuotevalikoimaamme.

Kategoriat

#Design, #Keramiikka, #Kierrätys- ja vintagetuotteet, #Koristeet, #Lahjakuja, #Lastentuotteet, #Muut lahjatuotteet, #Neuleet, #Pipot ja asusteet, #Puu- ja metallituotteet, #Sisustus ja kodintuotteet, #Villa-, nahka- ja turkistuotteet

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa