41. Käsinetori

Kuva: Foto Bakery / Sanna Nuutinen

Esittely

Käsinetori on kotimainen käsinevalmistaja, joka tekee suurella sydämellä nahkarukkasia kaiken ikäisille. Tuotantomme painottuu värikkäisiin nahkarukkasiin, joista löytyy lukuisia väri- ja kokovaihtoehtoja koko perheelle.

Meiltä löydät supersuositut kimallenahkarukkaset naisille ja lapsille, herkullisina väreinä mm. ruusukulta, pinkki ja hopea. Lisäksi värivalikoimasta löytyy perinteisempiäkin värejä.

Käyttämämme materiaalit ovat tarkoin valikoituja ja näin syntyykin laadukas ja kulutusta kestävä nahkarukkanen, joka sopii erinomaisesti syksyn, talven ja kevään keleihin. Nahkarukkanen on lämmin paukkupakkasilla ja loskakeleillä märkänäkin se lämmittää villasekoitevuoren ansiosta. Meiltä löydät lisäksi nahkarukkaset aidolla lammasturkisvuorilla.

Rukkaset valmistetaan käsityönä pääosin Nummelan toimitiloissamme. Lisäksi meillä on ompelijoita muuallakin Suomessa. Toimintaa pyörittää yrittäjä Niina Leppänen, joka on ollut Käsinetorin johdossa vuodesta 2013. Niina on opetellut itse rukkasten valmistamisen edellisiltä yrittäjiltä jatkaakseen kotimaista käsityöperinnettä.

Pyrimme joka vuosi tuomaan markkinoille erikoiseriä ja uutuuksia! Tervetuloa tutustumaan värikkääseen ja monipuoliseen valikoimaamme!

Kategoriat

#Lahjakuja, #Villa-, nahka- ja turkistuotteet

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa