43. Andi Alpaca

Esittely

Tervetuloa kokemaan alpakan villan pehmoisuus! Tule tutustumaan viimaisen Helsingin innoittamiin laadukkaisiin, kestäviin ja ekologisiin alpakanvillaisiin asusteisiin. Paljon värejä ja monikäyttöiset mallit – upeita lahjoja tai ehkä luottoasuste itsellesi?

Andi Alpacan suurin innoittaja on rakas kotikaupunki Helsinki: syksyn ja alkutalven jäätävät viimat, räntä ja harmaus oikein kutsuvat kääriytymään värikkääseen alpakkashaaliin ja sukeltamaan joko kodin lämpöön tai kaupungin rientoihin!

Tuotteemme tehdään käsitöinä neulekoneella, mutta mukana on myös esim. virkattuja ja ommeltuja ihanuuksia. Työhuoneemme ja pieni neulomomme, jossa luodaan designimme ja osa neuleistamme, on Maununnevalla.

Tiesitkö muuten, että alpakan villa on kestävää ja ekologista, mikä näkyy tuotteidemme pitkässä elinkaaressa. Laadukkaasti tehtyä alpakkaneuletta voi käyttää vuosikausia. Alpakanvillamme on vapaana laiduntavista alpakoista, jotka saavat elää lajinmukaista elämää. Ihanan pehmeä alpakanvilla sopii myös herkemmille hipiöille.

Tarjoamme Tuomaan Markkinoilla myös meiltä ostettujen neuleiden räätälöintipalvelua – haluatko vaikka yhdistää kaksi huivia tai muuntaa hupuksi? Tule käymään!

Kategoriat

#Design, #Lahjakuja, #Muut lahjatuotteet, #Neuleet, #Perinnekäsityö, #Pipot ja asusteet, #Villa-, nahka- ja turkistuotteet

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa