44. Käsinetori

Esittely

Käsinetori on kotimainen käsinevalmistaja, joka tekee suurella sydämellä nahkarukkasia naisille, miehille ja lapsille. Tuotantomme painottuu värikkäisiin nahkarukkasiin, joista löytyy lukuisia väri- ja kokovaihtoehtoja koko perheelle.

Meiltä löydät supersuositut kimallenahkarukkaset naisille ja lapsille, väreinä mm. ruusukulta, pinkki ja hopea. Lisäksi värivalikoimasta löytyy perinteisempiäkin värejä. Erikoisuutena myynnissä myös lasten talvirukkaset heijastavalla kuviolla, jotta saadaan lisää turvallisuutta pimeällä kaudella liikkumiseen ja leikkeihin. Valikoimistamme löydät myös rukkaset aidolla lammasturkisvuorella koko perheelle.

Käyttämämme materiaalit ovat tarkoin valikoituja ja näin syntyykin laadukas ja kulutusta kestävä nahkarukkanen, joka sopii erinomaisesti syksyn, talven ja kevään keleihin. Nahkarukkanen on lämmin paukkupakkasilla ja loskakeleillä villasekoitevuoren ansiosta.

Rukkaset valmistetaan käsityönä pääosin Nummelan toimitiloissamme. Lisäksi meillä on ompelijoita muuallakin Suomessa. Toimintaa pyörittää yrittäjä Niina Leppänen, joka on ollut Käsinetorin johdossa vuodesta 2013 asti. Niina on opetellut itse rukkasten valmistamisen edellisiltä yrittäjiltä jatkaakseen kotimaista käsityöperinnettä.

Tervetuloa tutustumaan värikkääseen valikoimaamme!

Kategoriat

#Lahjakuja, #Lastentuotteet, #Muut lahjatuotteet, #Perinnekäsityö, #Pipot ja asusteet, #Villa-, nahka- ja turkistuotteet

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa