56. Cafe Metsäpaahtimo – Kahvia & Kerkkää

Kuva: SampoKone Oy

Esittely

Cafe Metsäpaahtimo tuo Luumäen metsässä aurinko- ja tuulivoimalla paahtamansa kahvit ja kuusenkerkkätuotteet sinulle tai lahjaksi muille. Tuotteitamme voit nauttia paikan päällä tai kotona kuusen alla. Kojustamme tuotteita tarjotaan baristan uuttamana sekä paketeissa mukaasi.

Tilakahvimme (Single Estate) ovat suoramaahantuotu intialaisilta pientiloilta. Erikoisuutenamme ovat myös baristan uuttamat erikoisjuomat, joita ovat erikoiskahvien ohella kahvittomat kuusenkerkkä- ja mustaherukkalatet. Vuosittaiset suosikkimme kaakao ja Chai ovat myös edelleen valikoimissamme. Chai-teemme on mahdollisimman autenttinen Intiasta opitulla reseptillä luotu lämmittävä juoma, ja se uutetaan itse aidoista mausteista. Metsäpaahtimon tilakahvien lisäksi tarjolla on kylmäuutettua ja perinteisesti uutettua kuusenkerkkäsiirappia. Kylmäuutettu siirappi tehdään Metsäpaahtimon metsän kerkistä ja se uuttuu auringossa noin 1–2 kk valvotusti niin, ettei sen lämpötila nouse valmistusvaiheessa yli 50 °C. Näin luomme kuusenkerkkäsiirappia, jossa on kaikki vitamiinit, entsyymit ja muut luonnon ihmiselle hyväksi luomat ainesosat jäljellä. Kylmäuuttosiirapin makua voisi kuvailla sitrusmaiseksi ja voimakkaan metsäiseksi. Tarjolla on myös perinteistä kerkkäsiirappia, joka valmistetaan keittämällä. Näiden kahden 100 % kotimaisen tuotteen makuja voi vertailla maistelemalla kojullamme.

Baristojemme uuttama kuusenkerkkälatte on herättänyt ihastusta, joten teemme teille täksi jouluksi “kotisetin”, jotta voitte nauttia kuusenkerkkälattea myös kotona. Nähdään kojulla !

Kategoriat

#Juomatuotteet, #Muut ruokatuotteet, #Ravintola- ja kahvilapalvelut

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa