Siirry sisältöön

65. Gopala

Kuva: Minna Kulmala

Esittely

Gopalan omalla salaisella reseptillä valmistuu käsityönä Suomen (ja ehkä koko maailman) parhaat fudget! Kotimaisista laadukkaista raaka-aineista koostuvat kermatoffeet ovat suussasulavuuden sekä herkullisuutensa lisäksi myös gluteenittomia ja lisäaineettomia, joten näitä herkkuja voi syödä hyvillä mielin. Makuvaihtoehtoja on useita, myös vegaanisia. Kauniisti pakatut herkut sopivat mainiosti pukin konttiin ja joulupöytään.

Orimattilan Niinikosken kylällä tarhaamme hunajamehiläisiä, joilta saamme luonnon alkuperäistä karkkia: hunajaa. Klassisen metsäkukkahunajan lisäksi olemme keränneet lajihunajia tattarin ja korianterin kukista. Korianterihunaja on varsinainen harvinaisuus ja maultaan erinomainen ja raikas. Gopalalta löytyy myös maustettuja herkkuhunajia, kuten inkivääri-, sitruuna-, minttu-, eukalyptus-, joulu- ja mandariinihunajaa.

Korona-tilanteen helpottamiseksi Gopalan tuotteita voi ostaa myös nettikaupan kautta (gopala.com/kauppa), ja halutessaan joko noutaa ne ilmaiseksi Tuomaan Markkinoiden myyntikojulta, tai postituksen hinnalla toivomastaan postista.

Kategoriat

#Makeiset ja leivonnaiset, #Mehiläistuotteet, #Muut lahjatuotteet, #Paikan päällä nautittava ruoka ja juoma, #Perinnekäsityö

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa