67. Vallilan Lörtsy

Esittely

Vallilan Lörtsy toimittaa jälleen kerran Tuomaan Markkinoille suomalaista perinneherkkua lörtsyä suussa sulavilla lisukkeilla. Ei kannata erehtyä luulemaan tätä samaksi lörtsyksi, jota olet joskus saattanutkin nauttia jossain päin Savoa kauniina kesäpäivänä. Vallilan Lörtsy on pitkän kehitystyön ansiosta yhdistelmä maanläheistä savolaista perinnettä sekä katu-uskottavaa stadilaista tyyliä.

Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy mm. porolörtsyjä riistakäristyksellä tai riistamakkaralla, kasvislörtsyjä vaihtuvilla lisukkeilla, savuporo-juustokeittoa ruiskrutongeilla sekä vegaanista maa-artisokkakeittoa. Perheen pienimmät olemme huomioineet perinteisellä lihalörtsyllä kera nakkien, ketsupin ja sinapin.

Tänä vuonna tuomme myös uutuuden lakkalörtsyn höystettynä koivusokerilla makean nälkään!

Ruokien kyytipojaksi tai vaikka sellaisenaan voit nauttia viime vuoden suosikkia Bailey’s-kaakaota, minttukaakaota tai perinteistä punaviiniglögiä. Kaakaota ja glögiä on saatavana myös alkoholittomina versiona.

Pyrimme konseptissamme hyödyntämään mahdollisimman paljon Suomen luonnosta saatavia antimia niin makuina lörtsyissämme kuin muissakin ruoissamme. Makuyhdistelmämme ovat tarkasti harkittuja sekä ajateltuja luodaksemme ihmisille uusia makuelämyksiä.

Menu:

Poro-auralörtsy riistamakkaralla/riistakäristyksellä (L)
Vegelörtsy vegebratwurstilla (V)
Lihalörtsy nakeilla (lapsille) (L)
Riistamakkara (L,G) (0,5€ hyväntekeväisyyteen)
Savuporo-juustokeitto (L)
Mustajuurikeitto (V)
Minilakkalörtsy mascarpone-vaahterasiirappicreemillä (V)

Perinteinen punaviiniglögi
Savolainen glögi
Baileys/minttukaakao kermavaahdolla
Jallukahvi
Jouluolut
Virvoitusjuomat, lähdevesi, trip
(maitokaakao, glögi sekä kahvi myös alkoholittomana)

 

Kategoriat

#Juomatuotteet, #Makeiset ja leivonnaiset, #Ravintola- ja kahvilapalvelut, #Ravintolapiha

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa