82. Taponero

Esittely

Taponeron tuotteet tehdään käsityönä Suomessa pääosin kotimaisista luonnonraaka-aineista, joiden lisäksi käytetään sertifioituja kansainvälisiä luomuraaka-aineita.

Valikoimiin kuuluu erilaisia hoitovoiteita kuten Kuusenpihkavoide, Pakurivoide, Antiseptinen voide, Hunajainen voide, Pihka-Tervavoide, Mesiangervovoide, Kehäkukkavoide, Lämmittävä jalkavoide, Viilentävä jalkavoide ja Inkivääri-MSM-hoitovoide. Voiteiden lisäksi tuotteisiin kuuluu hoitoöljyjä kuten intiimialueen hoitoöljy Arctic Fluffy, hoitava suomalainen kauraöljy Arctic Oat Oil, monipuolinen ihonhoitoöljy Arctic Argan Oil sekä hierontaan erinomaisesti sopiva Inkivääri-MSM-hoitoöljy. Valmistamme myös hoitavia ja hyvin puhdistavia hellävaraisia palasaippuoita ja -shampoita. Uutuustuotteemme vegaaninen Inkivääri-Arnica kipugeeli on saavuttanut suuren suosion.

Suurimmalla osalla tuotteistamme on Avainlippu-merkintä ja FI-Natura-sertifikaatti. Pakkaukset ovat kierrätettävää metallia, lasia tai pahvia. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita. Valikoimasta löytyy myös täysin vegaanisia vaihtoehtoja esim. Vegaaninen Kuusenpihkavoide, Vegaaninen Pakurivoide, hoitoöljyjä sekä tuoksuyliherkille sopivia tuotteita.

Kategoriat

#Kosmetiikka ja kodinhoito

Myyjän tiedot

  • Maksutavat

    Käteismaksu, korttimaksu, mobiilimaksu

  • Linkit:

Sinua saattaa kiinnostaa