Siirry sisältöön

85. Andi Alpaca

Kuva: Anni Linko

Esittely

Andi Alpacan ihanat alpakanvillaiset neuleet tuovat väriä ja lämpöä talveen. Tule tutustumaan lumoavan pehmeisiin huiveihin ja asusteisiin, jotka valmistetaan käsityönä neulekoneella, neulomalla, virkkaamalla ja ompelemalla. Kaikki käyttämämme alpakanvilla on vapaana laiduntavista alpakoista, jotka saavat elää lajinmukaista elämää Perussa. Alpakanvilla on myös mulesing-vapaata.

Andi Alpacan taustalla on ihastus upeaan eläimeen, luonnonmukaiseen tuotantotapaan ja pehmeään materiaaliin, joka taipuu monenlaiseen neulontaan. Neuleen tulee olla monikäyttöinen ja laadukas, jotta sitä voi käyttää vuosia. Pitkä elinkaari vähentää myös turhaa kulutusta.

Välillä vaihtelu virkistää, joten tarjoamme Tuomaan Markkinoilla myös neuleiden modifikaatiopalvelua - haluatko vaikka yhdistää kaksi huivia tai muuttaa sen tuubiksi? Tämän voi ostaa lahjakortilla neuleen mukaan, tai tilata saman tien (kiirevarauksella). Voit myös valita valmiista koristeista yksityiskohdan asusteeseen.

Voit myös tuoda vanhan alpakkaneuleesi meille kiertoon - luomme siitä uutta, kenties täysin uuden asusteen tai se pääsee ehkä suloisen pehmoalpakan täytteeksi puhdistuksen jälkeen.

Kategoriat

#Design, #Kierrätys- ja vintagetuotteet, #Lastentuotteet, #Muut lahjatuotteet, #Neuleet, #Palvelut ja aineettomat tuotteet, #Perinnekäsityö, #Pipot ja asusteet, #Villa-, nahka- ja turkistuotteet

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa