Siirry sisältöön

Andi Alpaca

Kuva: Anni Linko

Esittely

Nettikauppamme on nyt auki osoitteessa andialpaca.fi! Lisäämme värejä ja malleja lähes päivittäin. Olet myös tervetullut ostoksille Andi Alpacan työhuoneelle Maununnevalle, jossa koko mallisto on nähtävillä. Tiedustelut ja tilaukset myös osoitteesta andialpaca@gmail.com ja numerosta 050 358 1767. Tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat!

Andi Alpacan ihanat alpakanvillaiset neuleet tuovat väriä ja lämpöä talveen. Lumoavan pehmeät huivit ja asusteet valmistetaan käsityönä neulekoneella, neulomalla, virkkaamalla ja ompelemalla. Kaikki käyttämämme alpakanvilla on vapaana laiduntavista alpakoista, jotka saavat elää lajinmukaista elämää Perussa. Alpakanvilla on myös mulesing-vapaata.

Andi Alpacan taustalla on ihastus upeaan eläimeen, luonnonmukaiseen tuotantotapaan ja pehmeään materiaaliin, joka taipuu monenlaiseen neulontaan. Neuleen tulee olla monikäyttöinen ja laadukas, jotta sitä voi käyttää vuosia. Pitkä elinkaari vähentää myös turhaa kulutusta.

Voit myös tuoda vanhan alpakkaneuleesi meille kiertoon – luomme siitä uutta, kenties täysin uuden asusteen tai se pääsee ehkä suloisen pehmoalpakan täytteeksi puhdistuksen jälkeen.

Kategoriat

#Design, #Kierrätys- ja vintagetuotteet, #Lastentuotteet, #Muut lahjatuotteet, #Neuleet, #Palvelut ja aineettomat tuotteet, #Perinnekäsityö, #Pipot ja asusteet, #Villa-, nahka- ja turkistuotteet

Myyjän tiedot

  • Maksutavat

    Käteismaksu, korttimaksu, mobiilimaksu

  • Linkit:

Sinua saattaa kiinnostaa