Siirry sisältöön

Cafe Metsäpaahtimo & roastery shop

Kuva: Petteri Prioteasa

Esittely

SampoKoneen luomasta Metsäpaahtimon kahvilasta löydät maahantuomiamme, Metsäpaahtimossa paahdettuja tilakahveja baristan uuttamana ja muita kuumia erikoisuuksia, kuten perinteikästä pannukahvia, erikoiskahveja, masala-glögiä, kuusenkerkkälattea, mustaherukkalattea, sikurijuomia, kaakaoita ja chai-teetä. Tarjolla myös tuoreita, käsintehtyjä vegaanisia herkkuja, kuten supersuositut anopin kanelipullat, banana bread (G), kakkuja sekä pientä suolaista. Raaka-aineissa suosimme luomua, lisäaineettomuutta ja aitoutta. Myös sokerittomia vaihtoehtoja tarjolla.

Jouluksi kotiin tai lahjaksi Metsäpaahtimon tilakahveja ja kuusenkerkkä-joulukahvia (Luomu&Demeter), SampoKoneen masala-glögiä ja tuoreista mausteista jauhettua chai-sekoitusta. ZenBron sikuria sekä KombuchaCompanyn kombuchaa. Teemme yhteistyötä kaltaistemme pientuottajien kanssa. Tänä vuonna kaupungin herkullisimmat bagelit toimittaa Lloyd’s Cafe and Bakery Kalliosta ja raakoja herkkupaloja Raw’n More Lauttasaaresta.

Tuotteita saatavilla Uudenmaan Ruoan verkkokaupasta www.ekompi.net ja Cafe Metsäpaahtimon paahtimon puodista Helsingin Lapinlahden Venetsia rakennuksen kivijalasta.

Tilakahviemme lisäksi on saatavana sesonkituotteena Joulukahvimme ja legendaarinen sokeriton itse uuttamamme Masala Glögi.

Uusi verkkosivumme aukeaa ihan lähipäivinä osoitteessa www.sampokone.fi .

Kategoriat

#Juomatuotteet, #Makeiset ja leivonnaiset, #Muut ruokatuotteet, #Ravintolat

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa