Siirry sisältöön

Helmivene

Kuva: Virpi Grönroos/ Helmivene

Esittely

Olemme pienyritys Salon Teijolla ja suunnittelemme, valmistamme ja valmistutamme suunnittelemiamme tuotteita kotimaisilla ammattitaitoisilla pienyrittäjillä. Käytämme valmistamiimme tuotteisiimme kierrätysmateriaaleja sekä puhtaita ja laadukkaita luonnonmateriaaleja.

Tuotevalikoimastamme löytyy laadukkaasta alpakkakuidusta valmistettuja asusteita, kuten sukkia, lapasia, pipoja ja pantoja. Sidomme ja korjaamme kirjoja käsityönä, teemme keramiikasta erilaisia pienesineitä, köydestä solmeilemme avaimenperiä ja heittoliinapalloja, kierrätysmateriaaleista valmistamme joulupalloja sekä puulaatikoita ja luonnonmateriaaleista valmistamme kransseja ja sisustuslyhteitä. Myymme omista alpakoista saatavaa raakavillaa sellaisenaan sekä langaksi jalostettuna. Myös neuleohjeita tee-se-itse periaatteella olemme valmistaneet kädentaitoisille asiakkaillemme.

Tuotteiden kestävyys, esteettisyys, kierrätettävyys sekä eettisyys ovat meille tärkeitä. Tuotteiden ympäristövaikutuksiin pyrimme ottamaan mukaan koko valmistusprosessin ja elinkaaren alusta loppuun. Asiakkaamme arvostavat luotettavuutta sekä tuotteidemme arvomaailmaa sekä tarinoita tuotteiden sekä yrityksen takana. Laatua ja kotimaisuutta suinkaan unohtamatta!

Helmiveneen verkkokauppa löytyy osoitteesta: helmivene.mycashflow.fi.

Kategoriat

#Lastentuotteet, #Muut lahjatuotteet, #Neuleet, #Pipot ja asusteet, #Puu- ja metallituotteet, #Sisustus ja kodintuotteet, #Villa-, nahka- ja turkistuotteet

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa