Siirry sisältöön

Herkkurysä

Kuva: Eliisa Kopra

Esittely

Myymme kotimaisesta poronlihasta valmistettuja poronlihatuotteita. Tuotteemme ovat erittäin laadukasta kotimaista käsityötä ja ne tehdään Kuusamon lihatuote Oy:lla tilaustyönä pienissä erissä. Mahdollisimman korkean laadun ja pitkän säilyvyyden takaamiseksi tuotteet on pakattu vakuumiin. Kaikkien tuotteiden säilyvyydet menevät vähintään vuoden loppuun asti.

Tuotteemme ovat ainutlaatuisia: niitä ei löydy Etelä-Suomessa kaupoista eikä marketeista! Tuotteemme ovat kuitenkin pääkaupunkiseutulaisille tuttuja, sillä olemme saaneet kunnian olla niitä esittelemässä ja maistattamassa Tuomaan markkinoilla jo viiden vuoden ajan. Poronliha on eettinen ja ekologinen valinta niin joulu- ja uudenvuodenpöytään kuin lahjaksikin! Kaikki tuotteemme ovat valmiita syöntiin sellaisenaan. Monet asiakkaat tykkäävät myös pakastaa näitä tuotteita myöhempää käyttöä varten, sillä poronlihan maku tai rakenne eivät muutu pakastettaessa.

TÄNÄ VUONNA OTAMME PORONLIHATILAUKSIA VASTAAN 15.12. SAAKKA PUHELIMITSE JA TEKSTIVIESTILLÄ 040 353 3228 / 044 980 0482 JA SÄHKÖPOSTILLA herkkurysa@saunalahti.fi TOIMITAMME TILAUKSET HELSINKIIN SENAATINTORILLE LA-SU 19.-20.12.2020.

Tarkempi toimitusaika sovitaan tilauksen yhteydessä. Lihojen nouto tapahtuu turvavälejä noudattaen. Pidetään yhdessä huoli kaikkien turvallisuudesta: käytämme maskeja sekä käsidesiä.

TUOTTEEMME:
-Lämminsavustettu poropaisti 69,95€/kg (L, G) saatavana puolikas paisti n. 1kg ja kokonainen paisti n. 2kg
– Kylmäsavustettu poropaisti valmiina siivuina (L, G) 12€/100g, minimitilaus 100g
– Poromakkara 15€/400g paketti, minimitilaus 400g (L, G)

Minimitilaus 50€, toimitusmaksu 10€. Yli 200€ tilauksiin toimitus ilmainen.

Tilauksen tehtyäsi saat meiltä tilausnumeron, jolla voit noutaa ostoksesi Senaatintorilta. Maksu onnistuu paikan päällä pankkikortilla, mobiilimaksuna ja käteisellä.

Nyt toivomme todella, että vakiasiakkaamme ja uudet poronlihan ystävät yhdistävät voimansa ja tukevat yritystämme ja tuotteitamme! Siten pidätte yrityksemme pystyssä ensi vuoteen, kunnes taas pääsemme näkemään Tuomaan Markkinoilla! 🙂

Mennään haastavien aikojen yli yhdessä ja nähdään Senaatintorilla!

Eliisa ja Juha
Herkkurysä

Kategoriat

#Kala ja liha

Myyjän tiedot

  • Maksutavat

    Käteismaksu, korttimaksu

Sinua saattaa kiinnostaa