Siirry sisältöön

Soap & Balsam SB

Kuva: Kirsi Enberg

Esittely

Soap & Balsam SB on pieni suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy SB FINLAND luonnonkosmetiikkasarjaa sekä käsin tehtyjä Luonnonsaippuoita. Meiltä löydät ihania hemmottelevia, mutta tarpeellisia päivittäiskäyttöön sopivia tuotteita itselle ja lahjaksi. Valikoimassa muun muassa suolasaippuat, ekopalashampoot ja -hoitoaineet, iholle hyödylliset voiteet, Ruusuvesi, kylpypommit sekä toimivat alumiinittomat deovoiteet.

Erityisesti tutustumisen arvoinen on palamuotoinen SB Finland Aloe vera Ekoshampoomme, joka on valittu Pohjoismaiden parhaaksi luonnonkosmetiikan shampooksi 2020 (Nordic Natural Beauty Awards). Valikoimassa myös kotimaisia pyyhkeitä, oman pajan pyykkietikkaa sekä käsin tehtyjä keraamisia saippua-alustoja. Kauniit valmiit lahjapaketit valmistamme huolella ja suurella sydämellä käsityönä käyttäen muun muassa kierrätyspahvisia laatikoita.

Uskomme hoitaviin ja puhtaisiin luonnon raaka-aineisiin ja niiden luonnolliset ominaisuudet säilyttäviin valmistusmenetelmiin. Suurin osa tuotteista tehdään pientuotantona omalla pajallamme Helsingin Puistolassa. Tuotteet ovat pääosin tuore- tai luonnonkosmetiikkaa, jossa raaka-aineet jopa 100% luonnosta.

Verkkokauppaamme pääset osoitteesta:

https://soapbalsam.fi/

Kategoriat

#Keramiikka, #Kosmetiikka ja kodinhoito, #Sisustus ja kodintuotteet

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa