Tule osaksi Helsingin tunnelmallisinta joulutapahtumaa

Tuomaan Markkinat tuo valon ja lämmön Helsingin jouluun, se on Suomen suurin ja kaunein ulkoilmassa järjestettävä joulutori, joka joulukuiset kolme viikkoa toimii Helsingin joulun keskipisteenä Senaatintorilla. Tapahtumaan saavutaan yhä useammin niin Aasiasta kuin Euroopasta – Saksasta, Espanjasta, Ranskasta, perinteisten joulukaupunkien keskeltä. Tapahtuman suurin kävijäryhmä ovat kuitenkin paikalliset, joista erityisesti lapsiperheet, joille elämyksellisestä joulutorista on jo muodostunut jokavuotinen traditio.

Tuomaan Markkinat kasvaa ja kehittyy vuosi vuodelta tunnelmallisemmaksi kohtaamispaikaksi. Ruokapihoilla tarjottavat perinteiset ja modernimmat maut ovat joulutorilla viihtymisen edellytys, ja ruokatuotteita kehitetään edelleen kunnianhimoisemmin kuin – uskallamme väittää – yhdelläkään maailman joulutoreista. Lahjakujien monipuolinen tarjonta perustuu kotimaisuuteen, käsityöhön ja laadukkuuteen. Tavoitteena on tarjota laadukasta kotimaista ostettavaa budjetista riippumatta.

Tuomaan Markkinat herättää enenevässä määrin kiinnostusta kotimaassa ja kansainvälisesti. Markkinoilla vieraili vuonna 2017 kaikkiaan 350 000 kävijää ja määrä on kasvanut viimeisen neljän vuoden aikana yli 200 000 kävijällä. Lisäksi Tuomaan Markkinoiden näkyvyys sekä perinteisessä että sosiaalisessa mediassa on parina viime vuonna kasvanut räjähdysmäisesti. Tapahtuman tavoitteena on olla mukana rakentamassa Helsingistä Euroopan kiinnostavin joulutori vuoteen 2020 mennessä.

Markkinoiden vetonauloja ovat joulupukki, sekä upea vanhanajan karuselli, johon kaikilla on vapaa pääsy. Tuomaan Markkinat on paikka, jossa nautitaan ja vietetään aikaa ystävien, perheen ja koko suvun kesken. Iloinen tunnelma, lämmin glögi, laadukas ruoka ja ainutlaatuiset ostosmahdollisuudet ilman ostopakkoa luovat tilan, jossa hyvä joulumieli valtaa jokaisen.

Yhteistyössä vain taivas rajana

Tuomaan Markkinat tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia laajalla skaalalla. Etsimme nerokkaaseen, omannäköiseen ideaansa uskovia, rohkeita kotimaisia yrityksiä, jotka haluavat liittää itsensä osaksi Tuomaan Markkinoiden joulun tunnelmaa tapahtuman luonteeseen sopivalla läsnäolon muodolla.

Viime vuonna markkinoilla nähtiin Aleksanterinkadulle päin aukeavia myymälöitä, joissa toimi suurempia yrityksiä sekä kulttuurialan toimijoita, kuten Korkeasaari, Makia, Stockmannin herkku, Costo, Nukketeatteri Sampo, unohtamatta tietenkään Saunapihaa ja Saunabaaria. Tapahtuma tarjoaa yhteistyökumppaneille mahdollisuuden uudenlaisiin kokeiluihin ja konsepteihin. Miltä kuulostaisikaan luistinrata, lumiveistospuisto, piparkakun koristeluateljee, joululaulukaraoke tai joulusauna maraton?

Tuomaan Markkinat ottaa mielellään mitä moninaisempia yhteistyöehdotuksia vastaan ja toimii ennakkoluulottomasti uusien, kekseliäiden ideoiden sparraajana ja toteuttajana. Mikäli esimerkiksi eturivin mökit, lavaohjelma, saunapiha tai joulupukin mökki kiinnostavat, ota yhteyttä ja kysy lisää!

YHTEYDENOTOT

Tuomaan Markkinoiden vastaava tuottaja,
Isabella Rossi
puh. 050-5443212

isabella.rossi@torikorttelit.fi