Kumppaniksi Helsingin suurimmalle ja kauneimmalle joulutorille

Tuomaan Markkinat on paikka, jossa nautitaan ja vietetään aikaa ystävien ja perheen kesken. Iloinen tunnelma, lämmin glögi, laadukas ruoka ja ainutlaatuiset ostosmahdollisuudet ilman ostopakkoa luovat tilan, jossa hyvä joulumieli valtaa jokaisen.

Joulun aikaan liittyy paljon muistoja, makuja, tuoksuja ja tunteita. Joulutori on raikas läsnäolomedia, jossa pääset lähelle ihmistä luomalla tunnemuistoja herättäviä elämyksiä, jotka viedään mukana ihmisen intiimeimpään: kotiin ja osaksi omaa joulua.

”Koristele piparkakku lahjaksi mummille”
”Pudota kirjeesi Korvatunturin postiputkeen”
”Paketoi ostoksesi hyväntekeväisyyspakettipajassa”

– on tuhansia yksinkertaisia ja merkityksellisiä tapoja puhutella kävijäämme.

 

Miksi Tuomaan Markkinat?

 

  1. Helsingin joulun keskipiste sijaitsee Senaatintorilla. Olemalla osa Tuomaan Markkinoita, olet myös osa Helsingin kansainvälisen joulumarkkinoinnin kärkeä.
  2. Tapahtuman kävijämäärä on kasvanut neljän vuoden aikana yli 200 000 kävijällä (2017: 350 000 kävijää).
  3. Samaan aikaan tapahtuma on kansainvälistynyt, ja asiakkaan viipymä on kasvanut. Silti uskomme, että tapahtumalla on edelleen potentiaalia kasvaa ja kehittyä.

Perinteinen joulutori uudistettiin täysin vuonna 2014. Torin uutta, raikasta ilmettä määrittävät ympäröivien talojen värimaailmasta ammentavat mökit, suuri joulukuusi ja 100-vuotias karuselli. Ilmeestä vastaa palkittu suunnittelija Linda Bergroth.

YHTEYDENOTOT

Tuomaan Markkinoiden vastaava tuottaja,
Emma Lumme
puh. +358 50 516 2733

emma.lumme@torikorttelit.fi