Yhteistyökumppanit

Tuomaan Markkinoiden yhteistyökumppaneita vuonna 2019 ovat Punaisen Ristin Kontti, Kaslink Aito, Hartwall Jaffa ja Johan & Nyström.

Kontti second-hand – Konttikaupalla hyvää

Suomen Punaisen Ristin Kontti on second-hand-tavaratalojen ketju, jossa myydään lahjoitettuja vaatteita & tavaroita. Kontin 12 myymälästä löydät paitsi kohtuuhinnalla kaikkea arkeen, myös erityisempiä keräilyesineitä. Kontin asiakkaana ja lahjoittajana tuet SPR:n työtä: tuloksestamme kaksi kolmasosaa jaetaan auttamistoimintaan Suomessa ja yksi kolmasosa katastrofirahastoon, jonka varoja käytetään niin Suomessa kuin maailmallakin. 

Hartwall Jaffa

Jaffan joulumökissä pääset luomaan oman Jaffa-joulutervehdyksen interaktiivisen Facebook ja Instagram-filtterin avulla. Jokainen jaettu Jaffa-joulutervehdys kartuttaa Jaffan Hope ry:lle lahjoittamaa hyväntekeväisyyspottia, ja tavoitteenamme on lahjoittaa Hope ry:lle 25 000 euroa. Siksi haastamme mukaan jokaisen markkinakävijän!

Tervetuloa myös maistamaan Jaffa Jouluomenaa – suomalaisten vesi kielellä odottamaa klassista joulujuomaa. Tiesitkö, että Jaffa Jouluomenaa voi nauttia myös kuumennettuna glögilasista?

Kaslink Aito Puurotupa

Kaslink Aito on tuoteperhe, joka tarjoaa kaurapohjaisia vaihtoehtoja juomiin, välipaloihin, ruoanlaittoon ja leivontaan. Kaikki Aito-tuotteet valmistetaan ensiluokkaisesta kotimaisesta kaurasta luontoa mahdollisimman vähän kuormittaen. Poikkea Tuomaan Markkinoilla Aito Puurotupaan herkuttelemaan Aidolla joulupuurolla. Samalla voit kirjoittaa puurotuvan seinälle, mikä talvessa on parasta. Puuron tuotot lahjoitetaan Protect Our Winters Finlandille Pelastetaan talvet -kampanjaan.

Johan & Nyström Kahvi- ja teepuoti

Johan & Nyströmin kahvi- ja teepuodissa pääset tutustumaan kahvin ja teen laajaan sekä kiehtovaan maailmaan. Kuten viineissä myös kahvissa ja teessä löytyy eri alalajeja sekä alueellisia erikoisuuksia, käsityötaitoa ja ylpeitä viljelijöitä. Juuri 15 vuotta täyttäneen erikoiskahvipaahtimon tärkeimpiä arvoja ovat korkea laatu, luonnonmukaisuus ja jäljitettävyys.

Laplandia

Kansainvälisesti palkittu Laplandia loihtii kuumia juomia muun muassa kotimaisista marjavodkista.

Torikorttelit

Torikortteleiden toimijoiden jouluinen pop up tarjoilee muun muassa haluttuja matkalahjakortteja Torikortteleihin.