Ansök om en plats på Tomasmarknaden senast 1.9

Försäljar- och restaurangansökningen till Tomasmarknaden är öppen och platser kan sökas fram till den 1 september. Den omtyckta årliga Tomasmarknaden erbjuder mångsidiga smakupplevelser, intressanta och högklassiga presentartiklar och stressfri julstämning för över 300 000 besökare. Arrangören Helsingfors evenemangsstiftelse välkomnar särskilt inhemska småproducenter med högklassiga produkter och matprodukter.

År 2021 arrangeras Tomasmarknaden 27.11–22.12. I år hålls marknaden med sin fina julstämning undantagsvis på Salutorget på grund av belysningsreparationer på Senatstorget. Försäljningsplatser kan sökas för hela marknadstiden eller för veckor. Restaurangplatserna hyrs för hela marknadstiden. Försäljarna informeras om ansökningsresultaten 6.9 och de valda försäljarna publiceras på webbplatsen i november.

Foto: Kim Öhman