Tomasmarknaden söker en temporär evenmangsplats för år 2021

Kuvassa vasemmalle osoittava kyltti, jossa lukee Joulupukki.

Helsingfors evenemangsstiftelse, arrangör för den älskade Tomasmarknaden, söker en temporär plats för evenemanget för år 2021. Evenemanget kan inte ordnas på traditionellt sätt på Senatstorget på grund av renovering av belysning som varar över december månad.

– Vid val av plats lägger vi uppmärksamhet vid tillgänglighet, platsens atmosfär samt smidighet av praktiska arrangemang tillsammans med försäljarna, berättar marknadens ansvariga producent Emma Abendstein.

Evenemangsplatsen väljs och meddelas under våren 2021. Tomasmarknaden som erbjuder högklassiga inhemska presentartiklar, matupplevelser och avslappnad julatmosfär, besöks årligen av mer än 300 000 människor. 

Helsingfors evenemangsstiftelse tar emot förslag på temporär evenemangsplats. Ge ditt förslag via sociala medier: Facebook och Instagram.

Foto: Kim Öhman