Tuomaan Markkinat etsii väliaikaista tapahtumapaikkaa vuodelle 2021

Kuvassa vasemmalle osoittava kyltti, jossa lukee Joulupukki.

Rakastettuja Tuomaan Markkinoita järjestävä Helsingin tapahtumasäätiö etsii väliaikaista tapahtumapaikkaa vuoden 2021 markkinoille. Tapahtumaa ei voida järjestää perinteisesti Senaatintorilla joulukuun yli kestävän valaisinremontin vuoksi. 

– Kiinnitämme tapahtumapaikan valinnassa huomiota saavutettavuuteen, paikan tunnelmallisuuteen sekä käytännön järjestelyiden sujuvuuteen yhdessä myyjien kanssa, kertoo tapahtuman vastaava tuottaja Emma Abendstein. 

Tapahtumapaikka valitaan ja julkistetaan kevään 2021 aikana. Laadukkaita kotimaisia lahjatuotteita, ruokaelämyksiä ja kiireetöntä joulutunnelmaa tarjoavilla Tuomaan Markkinoilla vierailee vuosittain yli 300 000 ihmistä. 

Helsingin tapahtumasäätiö ottaa vastaan ehdotuksia väliaikaiseksi tapahtumapaikaksi. Kerro meille ehdotuksesi markkinoiden sosiaalisen median kanavissa: Facebook, Instagram.

Kuva: Kim Öhman