3. BellaMiina

Esittely

Löydät meiltä pienen pienet hyvänmielen pupuset, villaiset lumipallot ja muut luonnonmateriaaleista valmistetut kodin sisustustuotteet ja tekstiilit. BellaMiinan tuotteet ovat huolella ja rakkaudella suunniteltu ja itse käsinvalmistettu Lappeenrannassa, BellaMiinan omassa pajassa.

Huovutetut pupuset seikkailevat kransseissa, kierrätetyissä kahvikupeissa ja painettuina tekstiileissä. Pellavahuovasta valmistetut tuotteet tuovan joulun tunnelmaa, ovat yksinkertaisia ja kauniita. Ne sopivat lahjaksi monenlaisiin koteihin ja erilaisiin sisustustyyleihin tuoden lämpöä ja rauhaa. Tuotteista henkii skandinaavinen kauneus, herkkiä värisävyjä unohtamatta. Monet BellaMiinan tuotteet näyttävät ensi silmäykseltä jouluisilta, mutta useat tuotteet sopivat myös pienellä muuntelulla muihin vuoden aikoihin. Jouluna pupunen kantaa säkissään hohtavaa joulukuusta, pääsiäisenä pupunen vaihtaa säkkiin rairuohon tai tipukaverit, kesällä säkissä kasvaa kukkasia. Monet tuotteet ovat tehty vanhoja käsityönperinteitä kunnioittaen, mutta uusin silmin ja modernilla otteella. Tärkeää on saada kaikki materiaalit kiertoon ja tavoitteena on tuottaa mahdollisimman vähän jätettä. Kaikesta voi keksiä ja suunnitella jotain uutta, ihanaa ja ihmeellistä. Tärkeää on, että tuotteet ovat laadukkaita, kestäviä, ekologisia ja hyvää mieltä tuovia sekä leikkisiä, joista jokaisesta löytyy se jokin pieni juttu sekä uusi idea ja oivallus. BellaMiinalta löytyy paljon ihania lahjaideoita niin itselle kuin ystäville.

Kategoriat

#Design, #Kierrätys- ja vintagetuotteet, #Koristeet, #Lahjakuja, #Lastentuotteet, #Muut lahjatuotteet, #Perinnekäsityö, #Sisustus ja kodintuotteet

Myyjän tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa