Siirry sisältöön

Vastuullisuus ja esteettömyys

Vastuullisuus

Tuomaan Markkinat tuo Helsingin ydinkeskustaan kotimaisia alkutuottajia ja pienkäsityöläisiä, joiden tarjoamat tuotteet ovat vastuullinen vaihtoehto massatuotantona valmistetulle lahja- ja koristetavaralle. Markkinoiden myyjät valitaan korostaen korkeaa laatua, kotimaisuutta ja ekologisuutta sekä raaka-aineissa, valmistusprosessissa että pakkaamisessa. 

Tuomaan Markkinoiden ympäristövaikutuksia arvioidaan Ekokompassi-sertifikaatin avulla. Tuomaan Markkinoiden ravintolatoiminnassa käytetään vain biohajoavia astioita ja markkinoilla kiinnitetään erityistä huomiota jätteiden määrän minimoimiseen ja niiden lajitteluun. Myyntimökit lämpenevät ja karuselli pyörivät uusiutuvalla energialla. Markkinoilla tehdään myös hyvää yhdessä kumppaneiden kanssa. Kerromme tästä pian lisää.

Saavutettavuus ja esteettömyys

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan kävellen, pyöräillen tai käyttäen julkista liikennettä. Lähin metropysäkki on Helsingin yliopisto, ja raitiovaunut 2, 4, 5 ja 7 pysähtyvät Senaatintorin pysäkillä. Senaatintori sijaitsee HSL:n A-vyöhykkeellä. Senaatintorille pääsee myös kävellen Rautatieasemalta 10 minuutissa. Pyöräparkit löytyvät torin kirkon ja Aleksanterinkadun puoleisilta reunoilta. Julkisen liikenteen reittiohjeet löydät verkosta osoitteesta www.hsl.fi. Kiinnitämme erityistä huomiota Tuomaan Markkinoiden esteettömyyteen ja kehitämme jatkuvasti markkinoiden palveluita entistä paremmin saavutettaviksi.