Siirry sisältöön

Info

Tuomaan Markkinat on Helsingin vanhin ja kaunein ulkoilmassa järjestettävä joulutori. Markkinoilla panostetaan herkullisiin ruokakokemuksiin, persoonallisiin ja laadukkaisiin lahjoihin sekä kiireettömään joulun tunnelmaan. Markkinoiden sydämenä toimivat karuselli sekä ruoka- ja kahvilapiha, joka kutsuu viihtymään ja maistelemaan joulun makuja. Annoksia voi noutaa myös mukaan.

Tuomaan Markkinoilla kiinnitetään erityistä huomiota turvalliseen markkinatoimintaan ja seurataan ajantasaisia koronaohjeistuksia. Senaatintorin markkina-alue on suunniteltu entistä väljemmäksi, jotta turvavälien huomioiminen olisi helpompaa. Hetkellisiä kävijäpiikkejä synnyttävää oheisohjelmaa ei tänä vuonna järjestetä, ja asiakkaiden toivotaan hyödyntävän markkinoiden laajat aukioloajat kokonaisuudessaan. Suositamme myös kasvomaskin käyttöä. Henkilökuntamme ohjeistaa tarvittaessa alueella liikkumisessa sekä sisään- ja ulostuloväylien käytössä.

Tuomaan Markkinat toimii vastuullisesti ja tekee hyvää. Tuomaan Markkinoilla se tarkoittaa muun muassa kierrätykseen ja ekologisuuteen panostamista, ruokahävikin torjumista, hyväntekeväisyyttä, lähituottajien esiintuomista ja vastuullisia joululahjoja. Tapahtumassa tarjolla olevassa ruoassa painotetaan kasvisruokaa ja lähituottajia, ja käytössä ovat biohajoavat kertakäyttöastiat.

Tuomaan Markkinat
Senaatintorilla 5.–22.12.2020
ma–to klo 11–19, pe–su klo 10–20

Torille on vapaa pääsy. Tervetuloa aistimaan joulun tunnelmaa!