Info

Tuomaan Markkinat on avoinna Helsingin Senaatintorilla 29.11.–22.12.2024 su–to klo 11–19 sekä pe–la klo 11–20. Markkinoille on vapaa pääsy. 

Tuomaan Markkinat on Helsingin vanhin ja kaunein ulkoilmassa järjestettävä joulutori. Markkinoilla panostetaan herkullisiin ruokakokemuksiin, persoonallisiin ja laadukkaisiin lahjoihin sekä kiireettömään joulun tunnelmaan. Markkinoiden sydämenä toimivat karuselli sekä ruoka- ja kahvilapiha, joka kutsuu viihtymään ja maistelemaan joulun makuja.

Tuomaan Markkinat toimii vastuullisesti ja tekee hyvää. Tuomaan Markkinoilla se tarkoittaa muun muassa kierrätykseen ja ekologisuuteen panostamista, ruokahävikin torjumista, hyväntekeväisyyttä, lähituottajien esiintuomista ja vastuullisia joululahjoja. Tapahtumassa tarjolla olevassa ruoassa painotetaan kasvisruokaa ja lähituottajia, ja käytössä ovat biohajoavat kertakäyttöastiat.

Esteettömyys:

Kiinnitämme erityistä huomiota Tuomaan Markkinoiden esteettömyyteen ja kehitämme jatkuvasti markkinoiden palveluita entistä paremmin saavutettaviksi.

Kaikki sisääntuloväylät ovat esteettömiä. Herkkupihalla ja Ravintolapihalla on esteetön wc.

Saattoliikenteen jättöpaikka löytyy Hallituskadulta Tuomiokirkon edestä.