Hae mukaan Tuomaan Markkinoille 1.9. mennessä

Tuomaan Markkinoiden myyjä- ja ravintolahaku on auki ja mukaan voi hakea syyskuun 1. päivään asti. Rakastetut Tuomaan Markkinat tarjoavat vuosittain monipuolisia makuelämyksiä, kiinnostavia ja laadukkaita lahjatavaroita sekä kiireetöntä joulutunnelmaa yli 300 000 kävijälle. Tapahtumaa järjestävä Helsingin tapahtumasäätiö toivoo hakijoiksi etenkin kotimaisia, laadukkaita tuotteita ja ruokatuotteita tarjoavia pientuottajia.

Vuoden 2021 Tuomaan Markkinat järjestetään 27.11.–22.12. Tänä vuonna joulutunnelmasta nautitaan poikkeuksellisesti Kauppatorilla Senaatintorin valaisinremontin vuoksi. Myyntipaikkoja voi hakea koko markkinoiden ajalle tai viikon jaksoille. Ravintolapaikat vuokrataan koko markkinoiden ajalle. Myyjille ilmoitetaan haun tuloksista 6.9., ja markkinoille valitut myyjät julkaistaan verkkosivuilla marraskuun aikana.

Kuva: Kim Öhman