Tuomaan Markkinat kiittää – verkkojoulutori päättyy tänään

Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen myös Tuomaan Markkinoille. Rakastettu joulutoritapahtuma jouduttiin koronatilanteen vuoksi korvaamaan viime hetkellä verkkojoulutorilla, joka kokosi yhteen 99 kotimaista käsityöläistä, pientuottajaa ja ravintolatoimijaa. Tänään 22. joulukuuta viimeistä päivää avoinna oleva verkkojoulutori tarjoaa mahdollisuuden tehdä helposti vastuullisia jouluostoksia verkossa myyjien omien verkkokauppojen ja jälleenmyyntikanavien kautta.

”Sydämellinen kiitos kaikille torin toimijoille, jotka lähtivät koronatilanteesta huolimatta rohkeasti mukaan tekemään ensin perinteisiä markkinoita ja sen jälkeen luomaan kanssamme nopealla aikataululla joulutoria verkkoon. Haluamme kiittää myös yleisöä kaikesta lämmöstä ja tuesta, jota Tuomaan Markkinat ja kotimaiset pientuottajat ovat haastavassa tilanteessa saaneet”, sanoo markkinoiden vastaava tuottaja Marianne Saukkonen.

Kokemuksia ja tuloksia verkkomyynnistä kerätään parhaillaan. Ensi vuonna Tuomaan Markkinoilla  tunnelmoidaan taas perinteiseen malliin, mutta myös verkkojoulutorille mietitään jatkoa palautteiden perusteella. Vuoden 2021 Tuomaan Markkinoista tiedotetaan tarkemmin ensi vuoden puolella.