Kumppanit

Tuomaan Markkinat toteutetaan yhdessä kumppaneiden kanssa. Vuonna 2023 yhteistyökumppaneina toimivat Paulig ja Aito Iskelmä.

Juhla Mokka -kahvin teemana on jo yli 40 vuoden ajan ollut intohimo tekemiseen ja tekijyyteen. Lähestyvän joulun kunniaksi Juhla Mokka -kahvi on puettu jouluasuun, jonka ajatuksena on paketoida joulu yhdessä.

On aika kääriytyä juhlatunnelmaan
Ja laittaa joulu pakettiin.
Teimme yhden lahjan jo valmiiksi.
Juhla Mokka, Jouluntekijöiden kahvi.

Aito Iskelmä soittaa joulukuussa 100 % joulumusiikkia

Tuomaan Markkinoilla soi koko markkinoiden ajan Aito Iskelmä, radiokanava, joka soittaa eniten aitoa iskelmää ja joulukuussa 100 % joulumusiikkia. Aito Iskelmä on konstailematon, aito ja hyväntuulinen radiokanava, joka on tarkoitettu tavallisille suomalaisille ihmisille. Ei tarvitse olla nuorempi, vanhempi,  trendikkäämpi, fiksumpi kuin oikeasti on. Hyvällä tavalla tavallinen ja empaattinen. Meiltä kuulet ajankohtaiset uutiset, päivän puheenaiheet ja parhaat jutut. ​

Aito Iskelmän radiolähetykset to 14.12. klo 14–18 ja ti 19.12. klo 13–17 lähetetään suorana Tuomaan Markkinoilta. Tervetuloa moikkaamaan juontajia joulutorille! 

Tuomaan Markkinoiden yhteistöistä ja kumppanuuksista vastaa kaupallinen johtaja Riikka Fagerholm (riikka.fagerholm@eventshelsinki.fi, +358 41 466 4114).