Tuomaan Markkinat kiittää – joulutorilla noin 300 000 kävijää

Tuomaan Markkinoilla tunnelmoidaan tänään 22. joulukuuta viimeistä päivää – lämmin kiitos kaikille myyjille, kävijöille ja esiintyjille!

Poikkeuksellisesti Kauppatorilla vietetyillä markkinoilla vieraili neljän viikon aikana yhteensä noin 300 000 kävijää. Kauppa on käynyt alusta asti vilkkaasti, ja pelkästään glögiä ja Glühweinia myytiin tuhansia kupposia. Myös lahjatuotteet ja joulupyödän herkut juustoista hilloihin tekivät kauppansa. Joulutori kokosi yhteen yli sata käsityöläistä ja pientuottajaa, joista jokunen myi varastonsa loppuun jo hieman ennen markkinoiden päättymistä. 

Tuomaan Markkinat tarjoili myös aineettomia elämyksiä, kun ravintolapihalla nautittiin päivittäin musiikki- ja sirkusohjelmasta. Yleisöä ilahduttivat muun muassa Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen taidokkaat esiintyjät sekä muusikot Pekko Käpistä Tuulettareen. Lasten suosikkeja markkinoilla olivat perinteinen karuselli sekä uusi, Joulumysteeri-mobiilipeli.

Ensi vuonna Tuomaan Markkinoita vietetään jälleen perinteiseen tapaan Senaatintorilla. Tulevista markkinoista tiedotetaan tarkemmin ensi vuoden puolella. 

Kiitämme onnistuneista markkinoista yhtäistyökumppaneitamme ja keskusta-alueen toimijoita Helsingin kaupunginmuseota, Stadin ammatti- ja aikuisopistoa, Helsingin City Markkinointia, Torikortteleita ja Tukkutoria.  

Jätä palautetta
Miten vierailusi markkinoilla sujui? Mikä oli parasta ja mitä toivoisit lisää? Vastaa kyselyyn ja jätä palautetta, niin voit vaikuttaa tulevien vuosien tapahtumiin. Vastaamiseen menee arviolta 5 minuuttia. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan ravintolalahjakortteja.
Vastaa kyselyyn tästä »

Kuva: Dorit Salutskij